Umbrien & Marche

Marche - villa, 12 pers.

[Ref nr. 630043]

Cantina dei Monti, Monte Rinaldo, Ferme – villa på vingård i Marche

Cantina dei Monti, Monte Rinaldo, er en undtagelse - begrebet er ikke videre udbredt i Le Marche – det der med at bo på en vingård. Derfor må denne mulighed betragtes som temmelig enestående. Villaen på Cantina dei Monti er boligen til den store familie, de seks vennepar eller de to nabo-familier, der ønsker ferie sammen – og alligevel med plads hver for sig. Og så må der gerne være kort afstand til Adriaterhavet. Og det må i øvrigt også gerne være lidt lækkert. Bingo: Cantina dei Monti, Monte Rinaldo

Der er ingen steder i Le Marche særlig langt til regionens 185 kilometer kyst- og strandstrækning. Det der kan være den afgørende forskel, er vejen dertil. Herfra Monte Rinaldo, Ferme, er der blot 25 letkørte kilometer. Man har derfor nemt ved at suge til sig af det bedste af begge verdener, nemlig livet og de overvældende mængder havfrugter ved kysten og de mere robuste og vinøse retter fra baglandet - netop her, hvor vingård Cantina dei Monti ligger

Villaen på vingården i Monte Rinaldo, Ferme, er i praksis delt i to lejligheder til hver seks personer og udlejes udelukkende sammen i højsæsonen. I lav- og mellemsæson udlejes de to lejligheder separat. Der er altså tale om et lejemål, hvor man sætter en større gruppe stævne og nyder, at man har alt (!) for sig selv. På grunden uden om villaen finder man selve vingården Cantina dei Monti med cantina’en, hvor der serveres og sælges gårdens egne økologiske, biodynamiske vine og olivenolier.

Villaen i Monte Rinaldo, Ferme, ligger for sig selv i forhold til selve vingården Cantina dei Monti, og er altså opdelt i to plan til i alt 12 personer. Begge etager er ens indrettet med tre dobbelte soveværelser – det ene med en-suite badeværelse. Villaens to øvrige soveværelser deler etagens andet badeværelse. Begge lejligheder har særdeles veludstyrede køkkener med stort spisebord samt espressomaskine, ovn, gaskomfur, fryser, køleskab og opvaskemaskine. Der er på hvert plan ligeledes opholdsstue med åben pejs samt TV, dvd og stereo. Fælles for begge lejligheder er, at der er tale om boliger af høj standard – uden dog på nogen måde at være prangende. Der er til huset en lækker tagterrasse – fuldt møbleret til 12 personer. Herfra er der en enestående udsigt over vinmarker og naturen ved Monte Rinaldo, Ferme, Marche.

Det private ude-område til villaen i Cantina dei Monti er noget ganske særligt. Pool-området er meget stort med masser af plads og et helt enestående vue over Monte Rinaldo, Fermet. Der er rundt om poolen parasoller og behagelige liggestol; 12 i alt. Desuden vil man ved pool-området finde toilet, bruser og omklædningsrum.

Villaen er som anført en selvstændig villa tilhørende vingården Cantina dei Monti. Værtsparret, der også er vinproducenterne er, ud over meget gæstfri og service-mindede, særdeles dedikerede deres arbejde med vin og olie. Man vil derfor i vinkælderen finde et bredt udvalg af udsøgte vine dyrket med stor passion for naturlige fødevarer. Produkterne er efter eget udsagn dyrket med dyb respekt for natur og bæredygtighed.

I lejemålet indgår udover sengelinned og håndklæder også håndklæder til brug ved pool-området, Wi-Fi samt fri anvendelse af vaskefaciliteter. Der er derfor ikke brug for meget mere end en stor portion lyst til at opleve Italiens bedst bevarede hemmelighed: Le Marche, der er et skatkammer udi kultur, historiske monumenter, arkitektoniske perler samt mad og vin.

Til gæster tilbydes alle former for service fra lokal samarbejdspartner. Det kunne være guidede ture, besøg og smagning på andre vingårde, kokkeservice eller andet.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 25 km

Indkøb - Afstand 4 km

Restaurant - Afstand 4 km

Lufthavn Ancona, 100 km

Nærmeste større by Fermo, 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 6

Antal badeværelser 4
Heraf en-suite badeværelser 2

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 500 EUR

Acontobetaling: 40 %

Barneseng- og stol: 10 EUR/dag

Vælg bolig
Lavsæson 27.05.2023 - 17.06.2023
09.09.2023 - 30.09.2023
Mellemsæson Højsæson 17.06.2023 - 09.09.2023
23.875 DKK - 31.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133