Emilia Romagna

Villa, 12+4 pers.

[Ref nr. 430059]

Parma: Eksklusiv, privat villa med pool ved Tabiano Castello, Salsomaggiore Terme

Med en fantastisk og uspoleret udsigt over området ved Salsomaggiore Terme, ligger Villa Ca de’ Poi – en privat villa med pool, på toppen af en bakke i Appenninerne. Herfra er der udsigt over Po-dalen. Om aftenen ses de funklende lys ved Parma og på alle tider af døgnet, er der uhindret udsigt til det historiske kæmpe-slot: Tabiano Castello.

Denne private villa med pool er da også en del af de private ejendomme af Tabiano Castello i området vest for Parma. Regionen Emilia Romagna har masser at byde på, som de fleste skandinaver måske ikke tænker på. Det er især inden for fødevare- og bilindustrien, regionen er kendt for, men lige netop her ved Salsomaggiore Terme er området meget kendt for sine kurbade, der er rige på vigtige salte og mineraler.

Gennem hundreder af år var villaen ved Tabiano Castello en villa beboet af producenter af de berømte skinker fra Parma. Det gamle halv-åbne tørreloft er stadig en del af villaen, men står i dag delvist ubenyttet hen. Der afholdes ved særlige lejligheder fester på tørreloftet, så som gæst i denne private villa får man ikke bare en stor pool, 20 x 4 meter, men også et stort ekstra rum, hvor man kan dække op til middage med højt til loftet og plads til albuerne.
Villaen på ca 400 kvm. er totalt istandsat i 2014/15, hvor familien fra Tabiano Castello ved Salsomaggiore Terme, forvandlede en ruin til en eksklusiv, privat villa med pool. Det er derfor så vidt muligt de oprindelige materialer, der er anvendt til at genopbygge villaen. Alle gulve er lagt med klinker produceret af den fede lerjord fra området omkring Parma. Det samme gælder lofterne, der rustikt og mastodontisk også viser de gamle, originale egetræsbjælker. Alle værelser er udstyret med aircondition og har wi-fi. Der er stort, dejligt køkken i villaen; fuldt udstyret med stort køleskab, ovn, opvaskemaskine.
Opholdsstuen er af en helt særlig karakter, idet man her, i meget komfortable møbler, sidder under de murede loftshvælvinger der bæres af antikke marmorsøjler. I stuen er der desuden åben pejs. Videre finder man i den private villa med pool ved Tabiano Castello seks soveværelser og seks badeværelser. Alle soveværelser har altså privat badeværelse. To af soveværelserne er med badeværelser en-suite. Fælles for badeværelserne er meget luksuriøse og flere af dem har badekar med jacuzzi. Man vil især bemærke de særlige klinker og de elegante vaskekummer, der er produceret i området ved Parma og Salsomaggiore Terme og Parma.
Den private villa er beliggende i en stor have. Her er, foruden den store pool, to dejlige, overdækkede terrasser – den ene under søjlerne der understøtter det gamle tørreloft, den anden ud for køkkenet. Man kan derfor altid lynhurtigt tage et smut ud i området omkring Salsomaggiore Terme og forsyne sig med parmesanost og skinker fra Parma, og nyde en let frokost i skyggen af den oftest bagende sol. Ligeledes kan man i ro og mag grille lækre middage om aftenen mens man i fred og ro falder i svimer over området. Hvis man da ikke går en tur på besøg på Ristorante da’ Oscar, der er en fremragende og rustik restaurant på Tabiano Castello. Oscar selv er altid god for et godt måltid, en god flaske vin fra kælderen – og en helt speciel snak om fodbold. Den historie skal gæster selv opleve.
Som gæst I den private villa med pool, har man meget let adgang til meget store oplevelser. Både kulinariske og naturmæssige, men området er også kendt for meget andet. Cirka midtvejs mellem Salsomaggioer Terme og Parma finder man Europas største outlet af mærkevarer, nemlig Fidenza Village. Fra selv samme område fører motorvejen én forbi Parma og videre til Modena, hvorfra den eksklusive Balsamico stammer. Det var også i Modena, den store operastjerne Luciano Pavarotti fødtes og levede det meste af sit liv. Modena er bestemt et besøg værd. En kort køretur hhv. nordøst og syd fra Modena er kendt for noget helt andet end mad. Det er nemlig her, hhv. Lamborghini, Ferrari og Maserati produceres. Kører man en lille smule længere I retning mod Bologna, som i øvrigt er et must-see, kan særligt motorcykelinteresserede besøge Ducati-fabrikkerne. Alt i alt er der masser at opleve i området – de dage man ikke bliver i haven og området omkring Tabiano Castello, og bare forsvinder ind i en afslappende ferie.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 140 km

Indkøb - Afstand 5 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Linate, 100 km, Bologna 100 km

Nærmeste større by Parma 35 km

Golf - Afstand 10 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Antal soveværelser 6
Dobbeltsenge 6

Antal badeværelser 6
Heraf en-suite badeværelser 6

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Depositum: 300 EUR

Ekstra seng (ud over 12 faste sengepladser): 30 EUR/nat

Barnestol- og seng: uden beregning mod forudbestilling

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 17.06.2024
05.10.2024 - 20.12.2024
Mellemsæson 18.05.2024 - 21.06.2024
31.08.2024 - 04.10.2024
21.12.2024 - 11.01.2025
Højsæson 29.06.2024 - 30.08.2024 Specialperiode(r)
22.06.2024 - 29.06.2024
24.675 DKK 32.925 DKK 47.350 DKK / 42.775 dkk
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133