Comosøen & Lombardiet

Hotel

[Ref nr. 2300706]

Bormio: alpint cykel- og ski-hotel

I området, der er kendt verden over for sine alpine bjerge, findes i smørhullet – Bormio, et hotel, der er specialiseret i ski-gæster om vinteren og cykel-gæster forår, sommer og efterår. Der er faktisk tale om intet mindre end et officielt, alpint cykel-hotel, der tilbyder en lang række services for ryttere, der tidligt om morgenen kaster sig ud i udfordringer på mountain bike eller racercykel, for sidst på dagen at vende retur med ømme muskler og store oplevelser på bagagebæreren.

Netop det faktum, at de fleste ryttere sadler tidligt om morgenen for at kaste sig ud i et alpint eventyr i bjergene rundt om Bormio, har inspireret cykel- og ski-hotellet Le Genzianella, til at servere en energirig og  kraftfuld morgenmad fra tidligt om morgenen. Men det er langt fra den eneste service, der ydes for cykelrytterne. Der er på hotellet indrettet en indendørs cykelstald inklusive bænke og skostativer, samt et mindre værksted. Videre er der et område for cykelvask. Om eftermiddage mellem 15 og 17 serveres der eftermiddags-snacks. Hotellet tilbyder vaskeservice af cykeltøj. For mountain bike-ryttere tilbydes transport af bagage til toppen af udvalgte bjergtoppe (mandag – lørdag). Endelig er der fri afbenyttelse af lokale sti- og vejkort. Alle ovenstående services er til en daglig pris på 4 EUR/pers. Der ud over er der mulighed for at tilkøbe sportsmassage, sportsdrikke og energibarer samt fri adgang til spaghetti om eftermiddagen. Endelig er den italienske mountain bike instruktør Nicola Andreola altid tilgængelig på hotellet for alle oplysninger.

Som så mange andre hoteller i Italien, er ski- og cykel-hotellet i Bormio et mindre, familiedrevet hotel. Der er derfor en særlig høj grad af interesse i, at alle gæster har en god oplevelse og føler, de får service og oplevelser for pengene. Der er 39 værelser på hotellet, der er indrettet i varierende standarder. Alle værelser har dog privat badeværelse, tv og wifi samt balkon (på nær ét værelse).
Uanset om man kommer som ski- eller cykelentusiast, eller man kommer for at nyde det dejlige alpine område ved Bormio, vil man nyde godt af den store, lækre frokost, anvises privat parkeringsplads samt have adgang til et mindre wellness-center med sauna og hvileværelse. Der er videre adgang til at benytte den nye, udendørs Kelo sauna – bygget og drevet efter finsk tradition. Endelig er der på hotellet en dejlig have med komfortable hvilestole. Er man ski-gæst tildeles man personlig ski locker. Gæster på cykel- og ski-hotellet tilbydes prioriteret adgang til de lokale, luksuriøse spa-centre. Sidst, men ikke mindst må man ikke glemme hotellets egen restaurant, der serverer middage af meget høj kvalitet og tilbyder et rigt varieret vinkort af bedre, italienske vine.
Praktiske oplysninger

Restaurant - Afstand 

Lufthavn Bergamo 170 km

Golf - Afstand 15 min. gang

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Rengøring inkluderet

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

Hotellet fører aktive priser, hvorfor en henvendelse til You Go altid vil give de bedste, aktuelle priser.

Hotellet tilbyder vaskeservice. Der er ikke selvbetjent vaskemaskine. 

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133