Piemonte

Bed & Breakfast, 1-3 per.

[Ref nr. 140042]

Berta, Relais Al Cambio – feriebolig i Italiens bedste grappa-destilleri

Berta - Piemontes bedste grappa -tilbyder ferieboliger på Relais Al Cambio. Ferieboligerne kendes let på det elegante lyserøde tårn – stilfuldt og moderne, men med hilsen til storhedstiders middelalderborgene i området. Relais Al Cambio flankeres af to sidefløje og en nærmest uendelig grøn ramme fra haven og bakkerne. Dette scenari er der først byder én velkommen. Man bliver hurtigt bekendt med den elegante pool og den stilfulde restaurant. Herinde fristes enhver grappa-elsker urimeligt: alle grappaerne fra Destilleri Berta er præsenteret. 

Ferieboligerne hos destilleri Berta, Relais Al Cambio, er beliggende særdeles smukt og roligt, hvilket giver gæsterne mulighed for at opleve fred, velvære og afslapning. Der er langt til nærmeste nabo – og alligevel er der ikke langt til store oplevelser. Både kulinariske og kulturelle.

Som gæst på Relais Al Cambio inviteres man på en meget interessant rundvisning og prøvesmagning på selve destilleriet, der blot ligger fem minutters kørsel fra ferieboligerne. Under besøget i de allerdybest kældre, hvor der lagres over én million (!) liter Berta grappa, mærker man en helt speciel smag i halsen, når duftene trænger ud fra de store fade og blander sig med luften der indåndes. Destilleriet driver desuden et bageri der producerer de kendte biscotti-kager, der står som et elegant og sødt modstykke til grappaen.

Restauranten på Relais Al Cambio byder på et varieret udvalg af de egnstypiske retter som serveres hhv. inde i selve spisesalen i selskab med de smukke flasker med flydende guld, eller udenfor med udsigt til den grønne baggrund.

Alle værelser på Relais Al Cambio, 11 i alt, er forskelligt indrettet. Ens for dem alle er dog det elegante og eksklusive udtryk med klassiske og antikke møbler, samt smukke tapeter. Alle værelser er yderligere indrettet med satellit-tv, hårtørrer, individuel varme- og air condition-anlæg, wi-fi, musikbibliotek, minibar og room service.

Der er tre forskellige typer værelser på Relais Al Cambio. Suiterne har alle et (meget) lille køkken samt badeværelse med enten bruseniche eller badekar. Dobbeltværelserne er indrettet nogenlunde som suiterne – dog uden køkken. Endeligt findes der ét enkeltværelse. Værelserne på stueplan har alle privat indgang og egen, møbleret have.

Der er morgenmad inkluderet i ophold i alle typer værelser på  Relais Al Cambio. Morgenmaden indtages i det specielle lokale til dette formål og ikke i den offentligt åbne restaurant.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 100 km

Indkøb - Afstand 10 km

Restaurant - Afstand på stedet

Lufthavn Genova 90 km, Malpensa 130 km

Nærmeste større by Acqui Terme 10 km

Golf - Afstand 10 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Trådløs internet

Internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

MIN. 3 NÆTTER

Ekstra seng (kun suiter): 20 EUR/nat

Barneseng: 20 EUR/nat

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
7550 DKK 7550 DKK 7550 DKK
6500 DKK 6500 DKK 6500 DKK
5450 DKK 5450 DKK 5450 DKK
1100 DKK 1100 DKK 1100 DKK
950 DKK 950 DKK 950 DKK
800 DKK 800 DKK 800 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133