Umbrien & Marche

Marche, b&b, 2 pers., villa 4+1 pers.

[Ref nr. 600312]

Romantisk Bed & Breakfast og privat villa ved Ancona, Marche

Man kunne godt fristes at tro, at et bed & breakfast og en privat villa ved Ancona i regionen Marche, er langt uden for lands lov og ret. Men bare vent! Det varer ikke længe, inden regionen ved Adriaterhavet er et meget eftertragtet feriemål. For det andet, er det slet ikke så langt væk, som mange måske fejlagtigt tror. Der er ikke længere til netop stedet her, end til langt mere kendte og populære rejsemål. Her er trafikken bare ikke så tæt.

Der er fra det romantiske Bed & Breakfast og den selvstændige, private villa bare 15 km til strandene ved Adriaterhavet. Og strander er der nok af i regionen Marche. Faktisk hele 180 km fra nord til syd. Midt på strækningen ligger regionen hovedstad, Ancona, der er en meget stor havneby. Fra ferieboligen er der ca. 40 km. hertil. Netop hovedstaden er absolut et besøg værd, ligesom en anden vigtig strand- og havneby, San Benedetto del Tronto, der ligger længere sydpå, lige før det bliver regionen Abruzzo.

Selv om langt de fleste nok vil være i regionen på grund af de mange lækre strande, er der alligevel masser af oplevelser inde i baglandet. Området rundt om den private villa og det hyggelige, romantiske Bed & Breakfast i Ancona-provinsen er et meget vigtigt vindistrikt for regionen. Det er måske ikke de mest kendte vine der produceres, men såvel som regionen endnu er en af Italiens bedst bevarede hemmeligheder, er vinene og maden det også. Omkring 40 km. fra ferieboligen – længere inde i landet, ligger ellers en attraktion, der om nogen burde være verdensberømt, nemlig drypstenshulen Grotta di Frasassi. Her har man mulighed for at opleve en af Europas – hvis ikke verdens største drypstenshuler. Alene dybden, 200 meter, er en rekord, og det kan ikke anbefales nok at besøge netop den attraktion.

Det romantiske Bed & Breakfast ved Ancona tæller bare tre værelser (billede 5- 12) og en mindre, privat villa (billede 13-20). I huset med de tre værelser er der desuden en stor stue med klaver, som gæster er velkommen til at anvende. I det hele taget er det ikke bare det romantiske, der er i spil. Husenes ejer, en kendt pianist, har efterladt flere instrumenter i værelser og stuer – både som interiør men også som en del af hans private samling. Værelser og villaen deler en pool, hvor man også finder udendørs bruser. Ved leje af værelser er morgenmad inkluderet i prisen, mens villaen fremstår som self catering. Det er dog også muligt at tilkøbe morgenmad. Og ikke en hvilken som helts morgenmad.

Den private villa, der ligger få skridt fra det romantiske Bed & Breakfast, er helt privat. Der er endda privat indgang til den fælles pool. Ellers er resten privat. Huset har to soveværelser og kan bebos af op til fem personer. Der er to soveværelser og to badeværelser, køkken, stue og – ikke mindst – privat, overdækket terrasse med ude-køkken. Man kan her sidde under blåregn i ly for den oftest ubarmhjertige sol, der skinner over regionen Marche og området ved Ancona. Ud over private terrasser, er der til villaen en større have, hvor der er rig mulighed for leg og anden ophold.  Huset er genopbygget fra ruiner af egne og andre, lokale materialer.

Det vil kunne lade sig gøre at leje alle tre værelser i det romantiske Bed & Breakfast. Hvis man oveni købet lejer det sammen med den private villa, vil man opnå en større villa til 10- 12 personer med privat pool og masser af frihed. Som nævnt er der masser af oplevelser i umiddelbar nærhed af ferieboligen. Ikke mindst vindistriktet og Ancona, men man behøver ikke at sætte sig i en bil for at holde sig forsynet, for boligen er beliggende bare 1500 meter fra nærmeste mindre by, Ostra, hvor der er mulighed for at handle eller at bestille bord på traditionelle spisesteder. Det er også muligt at leje cykler, så man kan opleve regionen på to hjul.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 15 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 500 m

Lufthavn Bologna 200 km

Nærmeste større by Ancona 40 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 3 / 5 DAGE - fri ankomst

Dog kun i højsæson. Andre perioden hhv. 2 og 3 dage

Bemærk: Pris for villa er pr. uge. Forskellige priser hverdag og weekend

Bemærk: Pris for B&B-værelser har mange sæsoner. Kontakt You Go for konkret pris.

Depositum (villa): 350 EUR

Slutrengøring (villa): 50 EUR

Ekstra seng: 25 EUR/pers./dag

Børn op til to år gratis

Evt. varme: 100 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.03.2019 - 31.05.2019
15.09.2019 - 30.11.2019
Mellemsæson 01.06.2019 - 30.06.2019
01.09.2019 - 14.09.2019
Højsæson 01.07.2019 - 31.07.2019 Specialperiode(r)
01.08.2019 - 31.08.2019
5725 DKK 6950 DKK 9650 DKK / 11.750 DKK
Fra 350 DKK pr. dag Fra 450 DKK pr. dag Fra 575 DKK pr. dag
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133