Piemonte

Bed & Breakfast, 2 pers.

[Ref nr. 120028]

Bed & Breakfast i Barbaresco: vinhus Giuseppe Cortese

Bed & Breakfast i Barbaresco - i et af verdens mest berømte vindistrikter - i et af Barbarescos bedste vinhuse - Giuseppe Cortese. I Giuseppe Corteses fantastiske vinhus ligger et af områdets bedste Bed & Breakfast, hvor alt er skabt alene for at byde gæsterne velkommen med smagfuldt indrettede værelser, særdeles velsmagende morgenbuffet og en udsigt over et vinland hvor vinden blidt hvisker: hvorfor kommer du først til Barbaresco nu?
Guiseppe Cortese Bed & Breakfast byder velkommen i friske, nyrestaurerede værelser malet i smagfulde farver der henviser til de lokale druesorter. Alle værelser har aircondition, et stilfuldt badeværelse og privat indgang samt gratis wi-fi. Morgenmaden på vinhus Cortese Bed & Breakfast, continental og traditionel, nydes i det smukke spiseværelse – eller hvorfor ikke på terrassen med panoramaudsigt over Barbarescos bølgende vinmarker. Der er på stedet en fantastisk lækker pool bygget i Lucerna sten, der om aftenen er oplyst under vandoverfladen.
Blot 3 km fra Cortese Bed & Breakfast ligger Barbaresco, vinens højborg, med dets spændende restauranter og vinbarer. I området er der flere særdeles gode restauranter – nogle endda med Michelin-stjerner. Ejerne af Cortese Bed & Breakfast er mere end villige til at guide deres gæster udi de store smagsoplevelser. I det hele taget emmer hele området af kultur, æstetik og gastronomi. Blot 8 km fra Barbaresco ligger den smukke, gamle by Alba, hvorfra man også kender nogle af de helt store vine – og ikke mindst det fascinerende trøffelmarked. Kører man endnu 8 km sydpå når man Barolo, der vel ikke kræver yderligere kommentarer.
Der er i området ligeledes mulighed for golf, tennis, leje af mountainbikes – eller hvorfor ikke en Vespa 125cc? Desuden er der mulighed for at ride på hesteryg – og at flyve i luftballon.
Sidst, men ikke mindst skal selvfølgelig tydeligt gøres opmærksom på muligheden for en tur i vinkældrene -inklusive smagning hos vinhus Giuseppe Cortese. Dette må man ikke snyde sig selv for. Det er en oplevelse der ikke lader meget tilbage at ønske. Det skulle da lige være muligheden for at flytte hele indholdet af kældrene med hjem fra ferien.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 130 km

Indkøb - Afstand 1 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Torino, 115 km

Nærmeste større by Alba, 8 km

Pool

Trådløs internet

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. TRE NÆTTER

Priserne er pr. værelse inkl. morgenmad

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
1325 DKK 1325 DKK 1325 DKK
1475 DKK 1475 DKK 1475 DKK
1625 DKK 1625 DKK 1625 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133