Toscana

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 503902]

Autentisk high end-moderniseret villa i Panzano in Chianti

Man kan helt sikkert se udefra, at huset her er mange hundrede år gammelt. Hvad man måske bare kan fornemme er, at der er gjort noget ved huset, så det fremstår velholdt. Kommer man lidt nærmere den gamle bondegård, måske endda indendørs, er man slet ikke i tvivl: dette er en autentisk high end-moderniseret villa i Panzano in Chianti.

En af tre villaer

Med mindre en en kilometer til den yderst charmerende Middelalderby, Panzano in Chianti, er den autentiske high end-moderniserede villa beliggende med fantastisk udsigt over det berømte Chianti-landskab. Den gamle bondegård er beliggende mellem to andre villaer; en lige så gammel og en nybygget. De tre villaer er helt private, og gennemtænkt i moderniseringen, så vinduer og porte er placeret på en måde, så man ikke føler sig begrænset i privatlivet. Den samlede grund er på 20 hektar, så hver af de tre villaer har masser af plads - blandt andet private pools og store haver.

Udekøkken og pool

Rundt om det autentiske high end-moderniserede villa er en dejlig have med middelhavsvegetation til rådighed udelukkende for gæster i villaen. I haven finder man også anlagte stenterrasser, en 6 x 6 meter infinity-pool med solarium rundt om. Endelig er der udendørs komplet, overdækket udekøkken med grill samt bord og stole. Alle steder fra haven er der fantastisk udsigt over vinmarker og oliventræer i det vigtige vinområde ved Panzano in Chianti.

Fire års total makeover

Villaen er mange hundrede år gammel - faktisk helt tilbage fra 17. århundrede. Nuværende ejer overtog villaen for mindre end 10 år siden, og satte ved overtagelsen gang i den helt store renovering. Selve arbejdet tog ikke mindre end fire år, hvor specialiserede arkitekter og håndværkere arbejdede intenst på opgaven. Der blev sideløbende arbejdet på at finde supplerende originale materialer, samt handlet antikvariske møbler, skorstene, smedejernsinteriør, døre mv. i hele Italien. I restaureringen af villaen er der i videst muligt omfang gjort brug af  miljøvenlige faciliteter. Den autentiske high end moderniserede villa gør derfor brug af varmt vand, elektricitet og opvarmning som kommer fra brugen af ren energi som geotermisk energi og solenergi.

Villa i fire etager - inkl. indendørs spa, opvarmet pool og bar

Den autentiske og high end-moderniserede villa i Panzano in Chianti er indrettet i fire plan - inklusive tårn. Det beboede areal er ikke mindre end 600 kvadratmeter! Der er i alt syv soveværelser en-suite med dobbeltsenge, en stor opholdsstue, to mindre samt et moderne, fuldt udstyret køkken med flere kaffemaskiner, opvaskemaskine, vinkøleskab, køleskab med fryser, isterningmaskine, juicemaskine, ovn, mikroovn og gaskomfur med syv brændere. Alle rum er særdeles smagfuldt indrettet med både antikke og moderne møbler i sjælden heldig kombination.

Indretning af 600 kvm.

Hovedindgangen til den autentiske high end-moderniserede villa i Panzano in Chianti er gennem haven. Her er de to første soveværelser en suite. det ene med brusekabine, det andet med badekar. På samme etage er boligens master bed room med jacuzzi i rummet - og badeværelse ensuite. På samme etage er køkkenet, hvorfra man kan gå direkte ud på den ene terrasse med udendørs spiseplads - stor nok til alle gæster.

Nederst etage nås via en mindre trappe, der fører til det lækre spa- og pool-område med opvarmet vand, fantastisk udsigt samt bar og stue. Endelig er der på nederste etage soveværelse en-suite med egen udgang til haven.

Anden etage tilgås fra hhv. haven og indendørs via trappeopgang. Etagen er indrettet med tre stuer: to stuer med pejs og bekvemme møbler - det samme er den tredje stue, men har videre et mindre, elektrisk komfur samt køleskab, hvis man skulle få lyst til en lille snack. Stuerne har udsigt over området ved Panzano in Chianti. Endelige er der på samme etage to soveværelser en-suite med brusenicher.

Øverste etage, tårnet, er indrettet med en mindre stue samt husets sidste soveværelse en-suite. Det giver næsten sig selv, at udsigten her fra er meget eksklusiv.

Resten af Chianti

Det geografiske område Chianti, er  blandt andet kendt for sine mange små, hyggelige byer - ex. Panzano in Chianti, der udover sine produktion af fantastisk Chianti Classico-rødvine, kan hævde sig med intet mindre end en verdensberømt slagter.  Villaen er beliggende stort set midt mellem regionens to største og mest berømte byer: hovedbyen Firenze og den smukke middelalderby Siena. Inden for kort afstand kan man også besøge en af den (mange) andre middelalderbyer, San Gimignano. Stadig inden for overkommelig køretid vil man kunne besøge andre af de mellestore, kendte byer: Pisa og Lucca - eller i den anden retning: Cortona og Arezzo. Dog vil man nok i mange tilfælde bare nyde det man egentlig har bestilt: En autentiske high end-moderniserede villa. 

Praktiske oplysninger

Indkøb - Afstand 900 m

Restaurant - Afstand 900 m

Lufthavn Firenze, 40 km

Nærmeste større by Firenze 35 km

Golf - Afstand 13 km

Pool

Opvarmet pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 7

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 7

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Slutrengøring: 300 EUR

Der indgår 4 timers daglig rengøring i lejemålet - dog ikke søndag

Vælg bolig
Lavsæson 06.01.2024 - 23.03.2024 Specialperiode(r)
02.11.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 20.04.2024 - 01.06.2024
28.09.2024 - 02.11.2024
Specialperiode(r)
23.03.2024 - 20.04.2024
21.12.2024 - 04.01.2025
Højsæson 01.06.2024 - 28.09.2024
99.975 DKK / 90.000 DKK 127.750 DKK / 120.250 DKK 160.750 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133