Gardasøen & Veneto

Værelser & lejligheder, 2-4 pers.

[Ref nr. 370112]

Agriturismo i Valpolicella ved Verona og Gardasøen

Ingredienserne Valpolicella, Amarone, Ripasso vil for mange være nok til at skærpe appetitten. Når så de ekstra krydderier i retten hedder Verona og Gardasøen, bliver brillerne nok pudset og opskriften nærstuderet. Og her på agriturismoen – midt mellem vinstokke, oliven- og kirsebærtræer – er der rig mulighed for at komme helt tæt på både de helt store oplevelser og den dybe fred.

Der er bare 20 minutters kørsel til hhv. centrum Verona og til Gardasøen. Nærmeste lille flække, der ligger et par kilometer ned ad bjerget, er en af de kendte Valpolicella Classico-byer: Negrar. Agriturismo Canova ligger i fredfyldte omgivelser omgivet af vinmarker. I det hele taget er området fyldt med netop vin, så kommer man til området, er det svært ikke at blive fascineret af det man ser.

Men det er ikke bare vin, man finder i Valpolicella mellem Verona og Gardasøen. Agriturismo Canova er et unikt sted for gastronomiske oplevelser. Det giver vel også rigtig god mening, at når området producerer nogle af Italiens mest populære vine, så finder man også mange gode restauranter. Det er naturligvis også tilfældet her, hvor der både er internationalt anerkendte spisesteder og ikke mindst lokale trattoriaer, osteriaer og restauranter, der hver især bidrager til den høje standard indenfor madkulturen.

Agriturismo Canova i Valpolicella kan vel betegnes som noget i retning af et boutique hotel – uden dog at være et hotel. Der er fire værelser med dobbeltseng, to suiter og tre små toværelses lejligheder til op til fire personer. Alle værelser og lejligheder er indrettet forskelligt – dog med en rød tråd gennem hele huset. Der er individuelt aircondition- og varmeanlæg alle værelser og lejligheder, ligesom man også finder store, moderne badeværelser, satellit-tv og wi-fi. I lejlighederne finder man fornuftigt udstyret køkken samt opholdsstue med sovesofa og spisebord- og stole Det er et meget afslappende og bekvemt landsted man kommer hjem til efter en varm og hektisk dag i Verona eller ved Gardasøen.

På agriturismo Canova i Valpolicella ved Verona og Gardasøen er der på stueplan receptionsskranken og morgenmadsrestauranten. Der er solid og lækker morgenbuffet med i lejemålet uanset om man bor i værelse eller lejlighed. I de fleste tilfælde serveres morgenmaden dog udendørs, hvor man enten under morgensolen eller under baldakinen indtager dagens første måltid med udsigt til poolen og til vinmarkerne, der hele tiden minder én om, at man faktisk befinder sig blandt afgrøder der ligger langt fra dem man oplever i Skandinavien.

En bygning vinkelret på hovedhuset åbner for to nyrenoverede typer boliger, nemlig enten et dobbeltværelse og en studiolejlighed. De to værelser giver mulighed for to separate boliger, men kan også via dobbeltdøre åbnes som en toværelses lejlighed. Det er det, der i prislisten er anført som familiesuite, 2+2 pers. Værelserne her er beliggende på første etage og har selvstændig indgang. Der er også fra værelserne her udsigt over vinmarkerne på agriturismoen i Valpolicella ved Verona og Gardasøen.

Mange vil erfare, at der er noget helt specielt ved at bo netop på en agriturismo i Valpolicella. Her er tempoet anderledes end både livet ved Gardasøen og i Verona. Her vil mange nok søge til, hvis man samtidig med netop by- og strandliv også vil opleve de helt store vine som Amarone og Valpolicella Classico helt tæt på. Man vil opleve, at der her er en helt unik mulighed for at smage vine, der aldrig når til skandinaviske vinhandlere eller supermarkeder. Og så passer det, der kommer op ad jorden bare rigtig godt sammen, så velbekomme – og god ferie i et af Italiens største mad- og vindistrikter.

Praktiske oplysninger

Afstand til strand 20 km

Indkøb - Afstand 2,5 km

Restaurant - Afstand 1 km

Lufthavn Bergamo 130 km

Nærmeste større by Verona 10 km

Pool

Kæledyr er ikke tilladt

Trådløs internet

Vaskemaskine

TV

Aircondition

Tørretumbler

Rengøring inkluderet

Grill

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. TRE DAGE - priser angivet pr. nat

Depositum, lejligheder: 60 EUR - retur mod rengjort køkken

Ekstra seng: 650 DKK/nat

Ekstra seng, barn 0-2 år: 200 DKK/nat

Ekstra seng, barn 3-8 år: 300 DKK/nat

Ekstra seng, barn 9-15 år: 425 DKK/nat

Vaskemaskine: afregnes lokalt

Vælg bolig
Lavsæson Mellemsæson Højsæson
1250 DKK 1250 DKK 1250 DKK
1125 DKK 1125 DKK 1125 DKK
1900 DKK 1900 DKK 1900 DKK
3100 DKK 3100 DKK 3100 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133