Comosøen & Lombardiet

Villaer og lejligheder, 2-6 pers.

[Ref nr. 230028]

Agriturismo Castello di Vezio, Varenna – udsigt over Comosøen

Agriturismo Castello di Vezio ligger højt oppe over Comosøen. Alligevel er der bare tre kilometers kørsel ad snoede bjergveje fra Varenna, Comosøens absolut mest idylliske havneby, til Agriturismo Castello di Vezio, der tilbyder en række meget indbydende lejligheder og individuelle huse. Fra den enorme, romantiske have med store arealer af græs, oliventræer, kæmpe store buske og gemte grotter kigger man aldeles ugenert ud over store dele af Comosøen. 

Der er blot 15 minutters gang fra Agriturismo Castello di Vezio til Varennas herligheder af restauranter, smalle, stejle gyder, små, charmerende butikker og færgelejet, der transporterer gæster og beboere rundt mellem byerne ved Comosøen, Europas dybeste og måske reneste sø.
Alle boliger på Agriturismo Castello di Vezio, Varenna er gamle. Rigtigt gamle, men totalt istandsatte efter de mest moderne forskrifter, hvor respekten for det oprindelige er fremherskende og hvor der ikke er sparet på komfort, materialer eller inventar. Boligerne er således ideelle for gæster der vil opleve den rustikke charme og den moderne komfort i forening.
Der er på Agriturismo Castello di Vezio, Varenna, en meget stor, fælles have til fri afbenyttelse. Haven er hovedsagelig beplantet med oliventræer, hvorfra man høster nogel af de mest kostbare oliven i hele Italien. Klima, luft og temperaturer ved Comosøen udgør tilsammen en helt unik cocktail for de grønne frugter, der danner et minimum af syre, hvilket gør dem særdeles sjældne.
Der er til hver enkelt bolig private ude-områder hvor man i privatsfærens navn kan trække sig tilbage uden at føle sig gemt af vejen på små matrikler og høje hække. Her er ganske enkelt plads – også til begejstring. Det er i det hele taget svært ikke at blive begejstret når man befinder sig på Agriturismo Castello di Vezio, Varenna. For selv om alt er fint foregår dagligdagen i en afslappet og venlig atmosfære, hvor værternes mission er, at folk skal slappe af, nyde tilværelsen, lade sig imponere af de smukke områder ved Varenna og Comosøen og blot lade op i krop og sjæl.
Agriturismo Castello di Vezio, Varenna ligger langt fra turistmagneten Varennas myriader af folk der vil bese et af Europas vidundere – og alligevel så tæt på, at man praktisk talt er der. Agriturismo Castello di Vezio ligger i en lille bjergby, der ikke har meget andet end helse for sjælen at byde på. Der findes i byen to restauranter, familiedrevne naturligvis, samt det gamle tårn i slotsruinen fra selve Castello di Vezio, hvorfra man overskuer om muligt endnu mere af søen. Der er i byen tennisbane, der kan bookes på timebasis. Receptionen er behjælpelig udi dette.
I alle huse og lejligheder på Agriturismo Castello di Vezio er der meget veludstyrede og moderne køkkener samt egne udendørsområder foruden den meget store og spændende park til fri afbenyttelse. Der er stor, fælles pool i haven - naturligvis også til fri afbenyttelse. Der er privat parkering indenfor området, der er afskærmet af elektrisk port. Der er i den fælles kantine mulighed for brug af wi-fi.
Se dine muligheder for bolig her
KLIK HER
Casa Donato, villa, 2 (+1) pers. Individuelt hus i to plan med afskærmet terrasse samt balkon. På stueniveau er der stort, dobbelt soveværelse med en suite badeværelse med bruseniche. På første etage er stuen med åbent ildsted, tv, spiseplads, køkken der er overordentligt veludstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab og ovn. Der er mulighed for en ekstra opredning mod merbetaling.
 
Casa Cristina, lejlighed, 4 pers. Lejlighed i stueplan med direkte udgang til overdækket terrasse og den enorme park lige udenfor. Lejligheden er indrettet med indgang til spise/opholdsstue med tv og det veludstyrede køkken for enden at dette aflange rum. Rummet domineres af to store vinduespartier sat i den rustikke stenmur, der sikrer udsigten til park og sø. Køkkenet er ud over det eksklusive udstyr forsynet med kaffe, te, sukker, olie/eddike til fri afbenyttelse ved ankomst. Der er to store, lækre soveværelser med dobbeltseng og privat badeværelse til begge soveværelser. Det ene badeværelse har badekar. Bemærk: Man skal igennem det ene soveværelse for at komme til det andet. Der er rummelig garderobe og vaskemaskine i lejligheden. (billede 3-5)
 
Casa Giulia, villa, 2 pers. Individuelt hus i to plan med direkte udgang til pool-området. Villaen er indrettet med soveværelse med dobbeltseng og to balkoner, badeværelse med bruseniche og badekar, stue med åben pejs samt fuldt udstyret og moderne køkken. Villaen er bygget fra bunden i 2012 og derfor super moderne i sit interiør men samtidig meget klassisk i sit udtryk. På grundplan har villaen privat terrasse. (billede 6-7)
 
Casa Selva, lejlighed, 4 pers. Lejlighed der er bygget direkte på bjerget! Fra køkkenet og navnlig fra badeværelset er der direkte kontakt med bjergets sorte granit. Dette er den mest rustikke lejlighed der kan tænkes. Det mest fascinerende er, at den samtidig er indrettet med alle moderne og eksklusive faciliteter. Lejligheden er bestående af entre og adgang til køkkenet efterfulgt af opholdsstue. Der er to soveværelser med dobbeltseng samt det meget elegante og eksklusive badeværelse med badekar. Der er privat terrasse samt meget let adgang til tennisbanen. (billede 8-10)
 
Casa Milena, villa i to plan, 4 pers. Dette er huset der med rette kan få betegnelsen Romantic Hideaway. Huset ligger meget afsides og appellerer generelt til hjertebanken. Dels fordi man skal gå ned (og op!) ad en stejl bjergskråning, dels fordi udsigten er så voldsomt fascinerende en oplevelse, at hjertet bliver sat på prøve. Denne villa er gennemført fascinerende og ligger totalt ugenert og med den mest enestående udsigt til søen. Der er meget stor og ugenert grund med liggestole, der indbyder til tilbagetrækning fra al slags hverdag og mylder. Der er direkte indgang til stuen med åbent ildsted der leder til husets store, moderne køkken med spisebord. Igen er dette køkken med alle tænkelige faciliteter i meget høj standard. På første sal er der meget eksklusivt badeværelse beklædt med sort/gråt granit med badekar. Desuden er der på denne etage to soveværelser med hhv. to enkelte – og dobbeltseng. Fra sidstnævnte er der direkte udgang til lille, romantisk terrasse med bord og stole samt en betagende udsigt over sø og have.  Det generelle indtryk af villaen er nyt i gammelt som når ferieboliger i Italien er bedst. Ved ankomst og afrejse er agriturismoen behjælpelige med transport til og fra huset med deres golf-vogn. (billede 11-17)
 
Casa Giovanni, villa, 4 pers. Huset ligger meget isoleret i et gemmested i parken. Der er let adgang dertil, men svært for uvedkommende at finde derhen. Der er fra det overdækkede udendørsområde; patio’en, ugeneret udsyn til middelalderbyens borg og tårn. Den private have er meget stor og omgivet af de kostbare oliventræer. Der er i villaen opholdsstue med åbent ildsted, fuldt funktionsdygtigt og moderne køkken. Desuden er der to soveværelser – det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge samt et meget propert badeværelse med beklædt med store granitklinker. Der er badekar i badeværelset. (billede 18-20)
 
Casa delle Rose, byhus, 6 pers. Byhus uden for agriturismoens porte i den lille, hyggelige bjergby, der ligger præcis udenfor hegnet. Huset ligger i et lille stræde, der kun lige har skulderbredde. Ved indgang i huset ser man på sin venstre hånd nedgangen til husets stue. Umiddelbart føler man sig hensat til en vinkælder, idet stuen er en stengrotte, der er udstyret med behagelige møbler, tv, og bogreoler. Huset anden stue er et sandt bibliotek, hvor fra der er adgang til det mindre men meget moderne køkken med alle moderne faciliteter og bekvemmeligheder. Fra stuen er der ligeledes adgang til den vindrue-overdækkede terrasse med bord og stole samt videre adgang til den lille have, hvorfra man i fred og ro kigger på byens øvrige stenhuse – og ikke mindst på Comosøens storslåethed. Der er i huset tre soveværelser. Et med dobbeltseng, et med to enkeltsenge samt et værelse med køjesenge ideelt for børn. I øvrigt er der på denne agriturismo plads nok og man er midt i bjergbyen; langt fra det hele. (billede 21-24)
 
Casa Costanza, lejlighed i byhus, 4 pers. Privat lejlighed på stueplan uden for agriturismoens porte i den lille hyggelige bjergby, Vezio, der ligger præcis uden for hegnet. Boligen har to soveværelser med dobbeltseng samt badeværelse med badekar. Desuden indeholder lejligheden fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, opholds- og spisestue med åben brændeovn samt privat, overdækket terrasse. Der er vaskemaskine i lejligheden. Få skridt fra boligen er agriturismoen store, dejlige have med en lækker pool, solsenge og hemmelige, romantiske gemmesteder. Biler parkeres bag agriturismoens hegn.
 
Casa Benedetta, lejlighed 4 pers. Lejligheden er totalrenoveret i 2017 og er beliggende i byhus uden for porten til selve agriturismoen. Der er under to minutters gang til den store fælles have m. pool. Lejligheden er i tre plan og er indrettet med to soveværelser med en-suite badeværelse m. hhv. bruseniche og badekar. Det ene soveværelse med balkon og udsigt over søen. Øverste etage af lejligheden er indrettet med køkken med vaske- og opvaskemaskine samt direkte udgang til balkon med udsigt over Comosøen.
 
Casa Leo, lejlighed 2+2 pers. Lejligheden er totalt nyrenoveret i 2017 og er beliggende i byhus uden for porten til selve agriturismoen. Der er under to minutters gang til den store fælles have m. pool. Lejligheden er indrettet med soveværelse med en-suite badeværelse med brusekabine og vaskemaskine, fuldt udstyret køkken samt opholdsstue med spisebord- og stole samt dobbelt sovesofa til børn.
Panel Footer
*/ ?>
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 3 km

Indkøb - Afstand 3 km

Restaurant - Afstand 100 m

Lufthavn Bergamo 60 km

Nærmeste større by Varenna 3 km, Lecco 20 km

Pool

Kæledyr er tilladt

Internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Grill

Turistskat pålægges

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES MIN. 7 DAGE

Prisen er angivet pr. uge - tillæg på dagsbasis under en uge

Depositum: 300 - 500 EUR

Obligatorisk slutrengøring: 120 - 180 EUR

Ekstra seng: 400 EUR/uge

Kæledyr: 100 EUR

Barneseng: 50 EUR/uge

Barnestol: 20 EUR/uge

Wi-fi: gratis - dog kun muligt et enkelt sted på agriturismoen

Varme: 5 EUR/kWh 

Sen ankomst: 19.00 - 21.00: 20 EUR, 21.00 - 23.00: 50 EUR

Vælg bolig
Lavsæson 01.01.2023 - 30.04.2023
01.11.2023 - 23.12.2023
Mellemsæson 01.05.2023 - 31.05.2023
01.09.2023 - 31.10.2023
Højsæson 01.06.2023 - 31.08.2023
11.650 DKK 12.475 DKK 14.950 DKK
14.950 DKK 16.600 DKK 17.425 DKK
11.975 DKK 14.125 DKK 16.600 DKK
12.900 DKK 14.950 DKK 15.775 DKK
19.900 DKK 22.375 DKK 25.675 DKK
14.950 DKK 17.425 DKK 19.900 DKK
23.200 DKK 24.850 DKK 25.675 DKK
14.125 DKK 14.950 DKK 16.600 DKK
14.125 DKK 14.950 DKK 16.600 DKK
8875 DKK 9.175 DKK 10.225 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133