Sicilien

Villa, 14 pers.

[Ref nr. 920106]

Luksusvilla med eksklusiv pool og jacuzzi v. Argiento og Scala dei Turchi, Middelhavet

I virkeligheden er der ikke tale om bare en villa, men tre bygninger fordelt på den eksotiske grund. Luksusvillaen har et særdeles eksklusivt udeområde med pool samt en heftig jacuzzi. Og så ligger ferieboligen ikke langt til nogle af de bedst bevarede tempelruiner i verden; templernes dal ved Argiento samt den fantastisk hvide mergelklint, Scala dei Turchi, der løber ud i Middelhavet.

På jagt efter skønheden

Står man ved tempelruinen og kigger ind over Argiento, får man måske ikke det bedste indtryk af byen. Men som det gælder for alle italienske byer, skal man søge ind i centrum. Her vil man opdage, at byens centrum er en endog særdeles velbevaret middelalderby, der summer af liv. Her kan man sagtens bruge lang tid, men på et tidspunkt vil mange finde det temmelig bekvemt med et dyp i Middelhavet ved den populære strand San Leone eller ved Scala dei Turchi. Herefter er der ingen tvivl om kursen: hjem til den enestående luksusvilla, der med sin eksklusive pool og den stimulerende jacuzzi nulstiller krop og sjæl, og man er klar til i rolige omgivelser at gå de lune og smukke aftener i møde.

Oceaner af plads

Luksusvillaen ved Argiento og Scala dei Turchi ved Middelhavet er fordelt på tre bygninger – alle med køkken. Dog er det største køkken i hovedbygningen. Det samlede boligareal er 400 kvm. I hovedbygningen finder man på stueplan opholdsrum med moderne og komfortable lounge møbler, spisestue, moderne og veludstyret køkken med dobbelt køle- og fryseskab, komfur, ovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Endelig er der her på stueplan et badeværelse. En åben trappe fører til husets første sal, hvor man finder boligens egentlige master soveværelse med luksuriøs en-suite badeværelse med jacuzzi badekar og hydromassage bruser. På samme etage er der endnu et soveværelse med fransk seng og en-suite badeværelse. Der er fra hovedbygningen direkte udgang til det eksklusive udeområde med pool.
Et overflødighedshorn af muligheder
Den største af de to andre bygninger er også på to plan. Øverst finder man opholdsstue med komfortable møbler, køkken samt to soveværelser med dobbeltseng og delt badeværelse. Nederst finder man endnu et soveværelse med dobbeltseng med en-suite badeværelse med jacuzzi, wellness-redskaber, tyrkisk bad samt hydromassage bruser. Den sidste bygning er også på to plan. Øverst er der åbenplan opholdsstue med dobbeltseng, mindre køkken og badeværelse med bruseniche. Nederst er der endnu et soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse. Til sammen udgør de tre bygninger én samlet enhed, nemlig en meget bekvem og moderne luksusvilla med et fantastisk lækkert udeområde med pool. Ferieboligen er beliggende i bekvem afstand fra den levende by Argiento, hvis tempelruiner er på UNESCOs liste over bevaringsværdigheder, de populære strande ved Middelhavet samt den smukke, hvide mergelklint, Scala dei Turchi.
Masser af fritidsmuligheder
Ud over de tre boliger, er der til luksusvillaen ved Argiento tilknyttet et mindre hobbyrum med bordfodbold, bordtennis og billard. Som gæst i ferieboligen vil man sandsynligvis have svært ved at motivere sig til at besøge Scala dei Turchi og strandene ved Middelhavet. Ikke mindst på grund af de eksklusive faciliteter man finder udendørs. Udeområdet med pool er noget helt specielt, men der er mere at blive hjemme efter. For eksempel terrasserne – flere overdækkede. Den endda med et temmelig veludrustet udekøkken med grill og træfyret pizzaovn. Samlende bemærkning til ferieboligen er, at her er tale om en særdeles luksuriøs, bekvem og eksklusiv feriebolig i både rolige og eksotiske omgivelser, som vil tage bo i enhver i lang tid efter endt ophold.
Praktiske oplysninger

Afstand til strand 9 km

Lufthavn Trapani 170 km

Nærmeste større by Argriento

Pool

Trådløs internet

Vaskemaskine

Opvaskemaskine

TV

Aircondition

Rengøring inkluderet

Grill

Turistskat pålægges

Antal soveværelser 7
Dobbeltsenge 7

Antal badeværelser 7
Heraf en-suite badeværelser 5

Spørgsmål?
Ring til os på +45 2032 0313
eller skriv [email protected]

UDLEJES LØRDAG - LØRDAG

Lav- og mellemsæson min 7 dag m. fri ankomstdag

Depositum: 1000 EUR kontant

Evt. varme: efter forbrug

Barneseng: uden beregning

Vælg bolig
Lavsæson 13.01.2024 - 18.05.2024
28.09.2024 - 21.12.2024
Mellemsæson 18.05.2024 - 22.06.2024
31.08.2024 - 28.09.2024
21.12.2024 - 11.01.2025
Højsæson 27.07.2024 - 24.08.2024 Specialperiode(r)
22.06.2024 - 27.07.2024
24.08.2024 - 31.08.2024
42.975 DKK 56.475 DKK 87.575 DKK / 73.975 DKK
Vælg ankomst og afrejsedato
Boligen kan bookes – skal dog endelig bekræftes af Selected Villas
Boligen er ikke ledig i perioden
Sådan bestiller du

Selected Villas

En del af You Go ApS

CVR-nr 33247133